Privacy verklaring.

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacy wet van toepassing, er moet duidelijk gemaakt worden wat bedrijven en websites zoal bewaren van klanten en website bezoekers. De website http://mistys-creations.nl bewaard van zijn bezoekers geen gegevens en plaatst geen Cookies (ook niet van derde) op uw computer. Tevens zijn er geen scripts van derde geplaatst zoals b.v. van Google en Facebook of andere data verzamelaars.

In het Gastenboek worden enkel de ingevulde naam en IP-gegevens in het gastenboek bewaard. Het IP-adres word enkel gebruikt om eventuele spammers te bannen uit het gastenboek (de beheerder van MyGB.nl zal wel een Cookie plaatsen om het gastenboek beter te laten werken).

Via het Mailformulier kunt u met mij in contact komen om vragen te stellen en eventuele suggesties kenbaar te maken. Doormiddel van het ingevulde e-mailadres kan ik met u communiceren. Daarna zal ik deze emails en gegevens verwijderen en zeker NIET delen met anderen.

In het kader van mijn eigen privacy plaats ik geen persoonlijke gegevens op http://mistys-creations.nl. Voor meer informatie kunt u via het mailformulier contact met mij opnemen.

mvg. Misty (beheerder)

p

p